Jaro už mi nestačí...

Jaro už mi nestačí...

Anotace: Máte ... prostě rádi léto ?

Bič jantaru žhavě se lepí na záda,
van spí a letní triáda
pod třešní široce roztáhla náruč,
plody rudnou a pukají do ticha,
vše sní a drze upíjí z nektaru kalicha,
hltavě až po tváři steče a kane na ramena.
Je léto, doba je krásná, žírná, rozbouřená.
Autor Honza Vašek, 18.04.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano... líbí se mi...

26.12.2006 21:37:00 | Marketka3x3

Hm...Krásné.

18.04.2006 18:52:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí