Roztrhám mraky

Roztrhám mraky

Anotace: jen ať slunce svítí

Holýma rukama trhám černé mraky
a ždímu je jako houbu, zarudlá vzteky.
Korbel vody nechám tři dny stát,
a pak si v něm umeju tváře,
které nechám vzplát.
Horkostí budu jako vítr v bedně strašit,
pak rozemelu kroupy
a budu jimi cesty prášit.
Nechám si ušít speciální páskovou kůži
a v nich sušit každou mokrou louži.
Z každého mraku udělám jen parný vzdech
a s úsměvem skopu ze střech všechen mech.
Jen ať nás slunce pohladí jako ruka vnadné krásky
ať rozkvetou stromy a srdce plné lásky.
Autor melebele, 03.05.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celá je moc pěkná,
ale mě se nejvíc líbí poslední dva řádky...
super :o)

05.05.2006 13:18:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Ta se povedla :-)

03.05.2006 08:20:00 | no

..udolal jsi mne..já Ti teda věřím..ale ono jde hlavně o to, aby věřila i ONA, že ?

03.05.2006 07:57:00 | skaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí