Stvořeníčko

Stvořeníčko

Anotace: -

Stvořeníčko



Leze, leze, leze všude,


co to, probůh, asi bude?


Funí mi to u ledničky,


na parketách dělá smyčky!


 


Kluše mi to do pokoje


a vytváří tam vodní zdroje!


Vydává to divné zvuky,


když otravuje moje kluky....


Funí, líže, kouše paty,


v tichu rozpárá ty nej šaty!


 


V noci mi to moje štěstí,


packou vrazí jednu pěstí.


Prdku strčí do tváře...


Prý jsou její polštáře!


Použít lze jako ruční zbraň,


citlivá místa radši chraň.


 


A proč mám tohle stvoření?


Života je koření!


 


Když vyrábím očky sůl,


Bolesti mám hnedka půl.


Jazyk olízne mi nosní dírky,


A já říkam:“ Bože.... díky!“


Díky... za potvoru v kožíšku,


Lásku.... spinkající mi na bříšku!


 


 

Autor Jahudkka, 25.10.2011
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí