Sněží

Sněží

Anotace: *****

Nebe spustilo záclony
přikryly celou zem
trošku zbylo i na stromy
a střechy nad domem.

Jsou pěkné bílé,krajkové
a zemi sluší,
ačkoliv velmi studené,
potěší oko,zahřejí duši.

Ty zimní květiny.
Autor takova, 22.01.2005
Přečteno 794x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí