Cestou

Cestou

Anotace: O horách

Velký a střídmý je obličej hor.
Oči výšin jak vodní hladina se blyští,
ale to nepochopí,
kdo nezneuctí kročejí svou křehkou půdu,
kdo nepožehná potem bělostnou trávu,
kdo celým srdcem neobejme srázy.
Spatří pak osobu
sobě tak vzdálenou, tak známou.
Autor lapi, 22.01.2005
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí