Houby

Houby

Anotace: Tak to jsem šla jednou na houby ..............

Houba v lese stojí,
kolem se komáři rojí.
A houbař marně hledá,
i na mokrou zem sedá.

Dívá se kolem vpřed i vzad,
rád by hříbek či bedlu snad.
Však hříbek schován v mlází
o úspěch houbaře se s bedlou sází.

Bedla má nohu vyšší
a závist, ta z ní čiší.
Ví , co se v lese děje,
a její klobouk z trávy zeje.

Však houbař nevidí ji hned,
pro houbu prochodil by svět.
Točí se v lese sem a tam,
kdepak , Tě, houbo mám?

A najednou do trávy upře svůj zrak,
hle, kouká na něj poddubák.
Autor Marťafon, 19.09.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Levandule? A já myslel že Repelent.:)
Pěkná oddychovka.

19.09.2006 14:11:00 | Mácha

Jo, díky za radu. Fakt super komentář. Díky.

19.09.2006 09:15:00 | Marťafon

PS: proti komárům na houbách je dobrá levandule (i na jejich štípnutí) :-D :-D :-D

19.09.2006 07:36:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí