Vlnky

Vlnky

Anotace: malé zamyšlení se nad sílou vody..

Vlnky na hladině řeky
Kampak pospícháte?
Tolik života je ve vás, tolik síly,
Proč tolik jste toho poničily?

Ale též i život a útočiště umíte dát.
Umíte také milovat?
Autor Jiřina, 24.10.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí