Košilka

Košilka

Anotace: www.palik.blog.cz

Ach Zimo marnivá
řekni, kdo Tě sem zval,
jen vítr mi zazpívá
mráz naději vzal.
Se zimou v bílém kabátě,
má mrazivé drápy
co dělá, že nezná Tě
to nejvíc Tě trápí.
Když chtěl jsem ji pro sebe
noc vzala barvu tmy
já si vybral si Tebe
teď jsme to my.
Jinovatka kreslí obličeje,
co ztratí se za chvilku,
podle starého obyčeje
raději vezmi si košilku.
Košilka ze chvojí
ochrání před mrazem
je teď tvojí
já hodil ji na zem.
Autor Palikasek, 04.11.2006
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí