Stromy

Stromy

Stromy zvláštní nádech života maj,
v každej kraj je tomu tak.
Když na ně sedne pták,
sedne si na větvičku
podíváse na hvězdičku.
Zvláštní pocit pocítí,
když ten nádech ucítí.
Nabere sílu letí dál,
a řekne si,Ten odpočinek zato stál.
Stromy skloní se když stín potřebuješ.
Skloní své větve a zabrání světle.
Když podívat se chceš výš,
musíš najít skulinu,skrýš.
Abys tomu malýmu,starýmu
nepoškodil větvičky!
Dyt to jsou jeho ručičky!
Autor zuzuvrajickova, 29.12.2006
Přečteno 506x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí