Zrozená ne stvořená

Zrozená ne stvořená

Anotace: ...

Zrodila jsem se ze zrna a vody.
Sémě je tedy zaseto,
pamatuj si to, popleto!
Složení: tuky, kalcia a jódy.

Všichni jsme vzešli z velké lásky,
a aj keď život býva ťažký,
nie myślę na ciężkość życia chwile,
теперь здоровье Chille.

Umírám, jak planeta Země z PVC,
tak už se probuď ČLOVĚČE
a začni rychle, kvapně makat,
potřebuješ Zem, nejsi plakát!

Všichni se vracíme do Matky Lůna,
rozechvěla se ve mně struna.
Slovák by řekl: „Nehovorte, Luna.“,
Polák tradičně: „Do cholery jasnej!”,
пролитии крови пророков был красный!
Autor Inge, 29.02.2012
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí