~Zrcadlo

~Zrcadlo

Anotace: Na vodní hladině na jezeře..

~~~~~~~
Na vodní hladině
na jezeře
jak v zrcadle nebe se vidí
mraky má jako kudrny
a to se nebi moc líbí.
Občas se zrcadlo
jen tak větrem chvěje
a to se nebe
na sebe jakoby usměje,
slunce
zrcadlu z jezerní hladiny
dodá ještě jasu
ale…
ale,jen do času.

Teď mraky připluly,od daleka
a pršet začaly
na zrcadlo lije,voda cáká.
Teď je to zrcadlo
asi k ničemu
no jo,má vadu na kráse
ale jen když prší,
pak zase do zrcadla koukat dá se.
Vidí se v něm i duha,
řekne si,jak já jsem nádherná
a barvy si počítá
dobře už ví kolik jich má.

A že se to vodní zrcadlo
trochu zavlní?
To vůbec nevadí
jezerní zrcadla se vlnět smí.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

po druhé

Autor Květka Š., 10.03.2012
Přečteno 352x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Živé zrcadlo....S.T.

11.03.2012 07:11:29 | ZILA78

Za takové zrcadlo musím dát ST.

10.03.2012 15:31:16 | Psavec

Vlnivě jezerní,ST

10.03.2012 12:13:55 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí