teplo v lavině

teplo v lavině

Anotace: ..

osměl se voda je chladná
ponoř se dno tě vábí
cesta zpět není snadná
když omotá tě led
když sváže tě a pevné drží
z rampouchů staví vězení
vločky se vrší lavina něžná
vyhaslé srdce nic nemění
zamrzá krev v životních stezkách
oči už oblékl skelný háv
tlukot už slábne ze závějí
dvě slzy ledu spadly na rukáv
zima je dáma ona vládne
jedno však neuhádne
že se jí konec blíží
slunce žár
Autor poeta, 02.06.2012
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Květka Š., Helena Lovecká, ZILA78, Svatule, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to chce lavinového psa s rumem...

04.06.2012 13:01:47 | enigman

Klidně bez psa s colou:-)

04.06.2012 13:08:09 | poeta

je mi zima...

02.06.2012 22:52:00 | Kett

To chce panáka a palčáky

02.06.2012 23:14:22 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí