Sléz

Sléz

Anotace: 26. 6. 2012

Na oslavě jsem sebral ze stolu krabičku s poslední cigaretou
Nechám si ji, až přijde čas...

Slunce zapadlo ve 21:02
Ptáci, kteří dosud hašteřivě dováděli v tújích a tisech se ztišili
Vítr ustal
Růžové, fialové a karmínové slézy zrcadlí oblohu

Snad přišel čas...

...navázat na staré pokusy?
Autor Pe&Pa, 26.06.2012
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí