Pohled z okna..

Pohled z okna..

Anotace: ...

Mraky zloby snášejí se nad betonovým světem,

kusy smutku rychlým letem,

ty se ve vzduchu vznášejí,

kyselé slzy Matky přírody na nás padají.

 

Trocha butanu a směs kyselin,

dříve rajská zahrada, teď jedovatý plyn.

 

Zdřevnatělé stvoly se tu tyčí,

každý člověk Zemi ničí.

 

Ruku v ruce zkáza s člověkem,

až propadne se pevná půda, snad se neleknem..

 

Autor Katy98, 16.08.2012
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí