Svítání

Svítání

Anotace: jednoho rána

Zvolna mraky
po obloze plují
vítr z jihu
vane jemně
tmavé lesy
v širé dáli šumí
očekáváš
co se stane

Zvolna temno
plave do neznáma
vše co žije
k zemi klání
srdce tvoje
tiše bije
ptáků zpěvy
život budí

Oči tvé
opuchlé
rozjasní ranní zář
po dlouhé noci
nový den nadchází
pohladí slunce
tvoji ospalou tvář
Přichází
svítání

Autor Kakuzu, 02.10.2012
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí