Tajemné zvuky

Tajemné zvuky

Anotace: každej večer pod okny ...

Chrousty chrousty se tam v dáli ozývá
v nočním světle ten zvuk hledám
oči kolem bloudí sem tam
poté náhle ten zvuk ustane
vítr vlahý tiše zavane

Poté náhle znova
tentokrát trochu blíže
plíživě zas se ozval
představ zvedl zdviže

Dušička jen trošku bláznivá,
bezdomovec co jen dožívá
náhle temný přízrak spatřím
ježek si to šine listím
dupy dup se mi do mozku zarývá

Bolí, bolí
ježečku
co to robíš
drobečku
jenom zlobíš
v domečku
 
Autor Kakuzu, 02.10.2012
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: čarodějka07, Robin Marnolli, brooklyn, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sympatie už jenom kvůli tomu nicku.. Kage bushin no jutsu! ^^

28.11.2012 23:53:31 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí