létavice

létavice

Anotace: Z knihy veršů Sklíčka a kamínky

 

 

Mrazivá noc

 

Cedník s miliardou dírek

nad městem

 

ticho,

jen praštění ledu

a pes

(štěkání zahřívá)

 

bolí mne za krkem

hvězda letí

rychle tak

nestačím si přát

nic

 

tak čaj!

Obracím

rovnou do smrku

Sníh padá a jen šustí

 

jak rychlík

v tichu tunelu

kdy pes zmlk

 

a ta krása

zebe

 

Autor aravara, 17.04.2013
Přečteno 453x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Miriska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí