Vykoupení

Vykoupení

Vykoupení

 

až bouře náhle vzedme hladinu nebe

doposud čistou na pohled

blesk svou strašlivou silou rozetne

jako skalpelem

mohutný kmen

a obloha samodruhá deštěm

spustí své břímě

jako bičující provazce

krajina se přikrčí pod údery

hrozné a burácivé show

až potoky kalné a černavé vody

odplaví nánosy hustého prachu

pak dojdeš svého vykoupení

 

má země

 

***

 

Přečteno 504x
Tipy 11
Poslední tipující: Kyška, Akrij8, zamotán v nedospělosti, roztoč_v_mé_hlavě, Radhuza, Miriska, Aťan, Elisa K.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Božská...

02.07.2020 13:54:21 | Kyška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí