Zvířátka nás baví

Zvířátka nás baví

Anotace: Na vesnici je dobře.

Milan hlavou jenom kývá,
do moudré knihy se dívá,
nechce skládat samé bludy,
zvířecí popíše pudy.

Straka krade co se blýská,
datel do stromu zas tříská,
veverka oříšky louská,
kočička se právě mrouská.

Pes vrčí na cizí lidi,
holub každé zrnko vidí,
koza keře okusuje,
páv se pyšně naparuje.

Beran prohnal hospodyni,
nakrmit šla právě svini,
plži rádi salát žerou,
až mě z toho čerti berou.

Myši sýr nám požírají,
koně ve stáji řehtají,
kráva, tele i ten volek,
bučí teď na celý dvorek.

Autor Psavec, 14.05.2013
Přečteno 513x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., Martinecka23, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Však krteček, ten Ti chybí, báseň se mně i tak líbí.

16.05.2013 19:46:06 | Jeněcovevzduchukrásného

a Milan umí...ST))

16.05.2013 13:22:35 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí