Na křídlech motýla

Na křídlech motýla

Anotace: ...

Ve vzduchu poletují nosy

listy se třepou jak motýlí křídla

zkřehlé jsou stromy, vždyť jsou bosy

příroda jinou volbu nenabídla

Kapka za kapkou se řítí z oblohy

a jako korálky se kutálí po membráně

náhrdelník z nich je věru ubohý

slunce už dlouho nenabízí motýlům své rámě

Zmáčeni jsou a tiše křídla skládají

barevné vzory míchají se s šedou

ti noční na svou chvíli ještě čekají

nezvratný osud jara unést svedou?
Autor Sima, 30.05.2013
Přečteno 480x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo, Inna M., Amonasr, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí