Korouhev

Korouhev

Anotace: kohoutí

Jak mířím k pólu, vůbec to nepoznat
na osmdesátédeváté šířce
je pořád nad nulou, druh anthropos snad
nemá s tím problém, v 3D kopírce

vytiskne kopii návrší ledu, plast
vypadá stejně tak dobře, ber pravost
čert, severní záři stejně kdo ukrást
by chtěl, jak prvenství v řešení, radost

nesdílet s ním?.. chvilku strpení, já bych
nesouhlas v detailu měl, technogenní
krajinu doplnil korouhví, abych
kokrhal na jih jak kohout plemenný
Autor Petbab, 20.06.2013
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí