Micka

Micka

Anotace: Kočky jsou lepší.

Myšák Zoubek není hloupý,
nad kocourem vyhraje,
každý den mu jídlo loupí,
na nervy mu zahraje.

Často si na schovku hraje,
kocour ten je na prášky,
prohrál už všechny turnaje,
vidí myší rarášky.

Ve spíži si Zoubek hoví,
okusuje slaninu,
Micka ale ráda loví,
bude mít tak svačinu.

Pro kocoura poučení,
platí také pro muže,
kočky často šance změní,
chytrost ta jim pomůže.
Autor Psavec, 09.09.2013
Přečteno 405x
Tipy 6
Poslední tipující: poeta, Martinecka23, Koza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

či a či a čičičí, to jsou pravdy kočičíííí ...

09.09.2013 20:05:07 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí