Šneček a stonožka

Šneček a stonožka

Anotace: Bez lásky to nejde.

Jak jste krásná, vzácná paní,
šneček se hned růžky klaní,
za každou vaši nožičku,
rád přidám něžnou hubičku.

Nemám šnečku tolik času,
každý máme jinou rasu,
díky za to políbení,
nejsme sobě přisouzeni.

Rozběhla se, mizí v dáli,
šnečka smutek tuze pálí,
brzy hledá jinou lásku,
leze kočce po ocásku.
Autor Psavec, 21.09.2013
Přečteno 656x
Tipy 9
Poslední tipující: Martinecka23, střelkyně1, Hančí, Amonasr, krokodýl.evžen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

taky se culím:)

23.09.2013 17:42:44 | střelkyně1

Zasmála jsem se...děkuji

23.09.2013 16:27:36 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí