komorní...

komorní...

Anotace: s nenápadným dojmem...

nebyl jsem omráčen
na první pohled
spíše ohmatávám terén

jasná i tajemná Lachateli
neprobádanou hruď máš

protažená
vlnou severozápadních větrů
stojíš nade mnou udiveným
z žil mléčného křemene
pod sebou napít dáš

uchvácen krajinou těla
tys dřímající nehybná
avšak plná emocí

v trdlišti náhlých vznětů
v proudech do sebe
narážejících vzruchů
jemně zneklidňující i tlumená
jako cesta po ledovci
Autor enigman, 08.10.2013
Přečteno 374x
Tipy 10
Poslední tipující: Miriska, Joe Vai, střelkyně1, nebech, Amonasr, jezevec.edward, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi mě potěšil:)

08.10.2013 16:23:55 | střelkyně1

je to dobrý na první pohled. na detailnější analýzu bohužel nemám čas.

08.10.2013 11:52:53 | jezevec.edward

klouzavý let téměř nadotek

08.10.2013 11:07:47 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí