háv ranní...

háv ranní...

Anotace: zvěstování...

mrazivá metelice
drtí krajinu
bílým zmarem

ve svahu skalka
taková budka nápovědy
co démon popadl
a posadil mezi lesy

na vršku zasněžené kopy
dlí načechraní velmožové
v černých pláštích
snad od slavnosti
velké hvězdy

netečně mhouří hledy
co je nám po tobě plebejče
v téhle slotě
nebude žádná romance

a přece
zablýsklo se šibalství
v porcelánové panence...
Autor enigman, 17.10.2013
Přečteno 507x
Tipy 22
Poslední tipující: Miriska, Amonasr, danaska, střelkyně1, Anjesis, Robin Marnolli, Radhuza, Sýkorka07, Matty09, Joe Vai, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná báseň.

17.10.2013 19:59:32 | danaska

Ten zmar místo mrazu mě na začátku hodně zaujal.

17.10.2013 08:20:19 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí