Na ranní louce s koňmi

Na ranní louce s koňmi

Anotace: Nejkrásněší moment, lyrika

Je svěže, pára s mlhou snoubí se
ve vášnivém tanci, zem jim dává takt
Tráva se ozdobila na ten ples
mnoha drahokamy, stříbrnou výšivkou

Má chodidla jsou bosa
Zrodila jsem se právě v tomhle místě
kde strom uronil slzu dojetí.

Volnosti koní
Potěš nás ještě chvíli
jak dítka si hrají, od chřípí jde pára
učedníci Všeho, co je krásné

Královna přichází
hlíně zrůžověly tváře
Pára už domů z plesu chce
koníčci mí, proč jenom tak spěchá?

Až odejde, až odejde
vše pomine a všechna hudba zmlkne
Až snítku snu ze srdce vytrhne mi
na obyčejné ranní louce s koňmi
jako blouznivého blázna stát mě nechá
Autor Calypsó, 31.01.2014
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, jitoush, RyxiraAmyGinger, PrinceznaAmellie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na louce s koňmi cítím půvab, kouzlo, krásu, jemnost, respekt, sebedůvěru...

01.02.2014 00:25:20 | zelená víla

Druhá sloka je bezvadná

31.01.2014 13:15:33 | RyxiraAmyGinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí