Stopy ve sněhu

Stopy ve sněhu

Anotace: .....

Krajinou zimních příběhů
odcházíš do bílého ticha.
Hledám tvé stopy ve sněhu
a nikam nepospíchám.

Hledám tvé stopy v závějích,
vím, že jsi tudy šel.
Stopy však zavál bílý sníh.
Možná, že jsi to tak chtěl.

Možná, že chtěl jsi odejít
do ticha zasněženou plání,
a do prostoru nechat znít
rolničky vzpomínání.
Autor danav, 25.01.2007
Přečteno 553x
Tipy 3
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí