Západ měsíce - východ slunce

Západ měsíce - východ slunce

Anotace: O setkávání

Sbírka: Veršotupecké počiny

 

 

Vyrážím na cestu oceánem
vyplouvám dnes, nad chladným ránem
dříve než luna pozbyde svůj svit
dříve než slunce vše stihne zlatě zabalit

Vím, že neminou se naše lodě
vždyť mají stejný cíl
ač svěřil si kormidlo náhodě
ač rozhoduji o každé z chvil

Na okamžik zřím tě

a ty zas mne
oči si pozdrav vymění
cestou svou pak každý sám poplujem
dokud se řád světa nezmění

Autor Nalzim, 12.03.2014
Přečteno 523x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí