Špinavé peklo

Špinavé peklo

Anotace: Díváš se ven přes šedivé okno. Kde smutek a prázdnota visí ve vzduchu. Kde nebe tak...

Díváš se ven přes šedivé okno.
Kde smutek a prázdnota visí ve vzduchu.
Kde nebe tak blankytné změnilo se v špinavé peklo.
Kde jediný nádech ti způsobí knedlík v krku.

Se zvláštním pocitem závisti díváš se na ty,
jenž znali Zemi čistou a bez zmatku.
A toužíš sestrojit stroj času, jenž by tě přivedl do té doby,
kde bys mohl pohladit Zemi, jako mladou matku.
Autor ašari, 09.04.2014
Přečteno 335x
Tipy 7
Poslední tipující: Petbab, SmallGeorge, Bunney, terezkys, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí