Chudobka

Chudobka

Anotace: Smolný konec.

Chudobku motýl pochválil,
moc hezká se mu zdála,
on náramně se rozpálil,
tak byl hned samá chvála.

Nadšeně kvítek souhlasí,
vůkol jen nízká tráva,
lichotky však ho nespasí,
když blížila se kráva.

Jak kráva kytku spatřila,
neváhala ni chvilku,
hned s velkou chutí zbaštila,
běláska něžnou milku.

Tím smutný konec nastává,
chudobka navždy mizí,
pro krávu strava lákavá,
vždyť krása je ji cizí.
Autor Psavec, 09.06.2014
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: SmallGeorge, Amonasr, Aiury, AndreaM, Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný :)

09.06.2014 21:45:01 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí