Za kalného dne

Za kalného dne

Anotace: ...

Řeka je zbarvená po dešti,
nemám z toho dobrý pocit,
nic dobrého to zřejmě nevěští,
divným jeví se mi tento čtvrtek.
Slunce je ukryto závojem mlhy,
mé mysli zmocňuje se smutek,
potřeboval jsem balzám na duši,
vyhledal přírodní končiny, luhy
i zde,se žal o mě pokouší,
není zde vůbec nic k vidění,
co by mohlo podnítit k rozkoši,
žádné siluety obdařených dam,
které mužskou fantazii jitří,
své zklamání nikterak neskrývám
zahleděn do neznáma, roztoužen,
potajmu, pod stromy toužím...
Autor kudlankaW, 08.08.2014
Přečteno 404x
Tipy 12
Poslední tipující: Akrij8, Aiury, Jeněcovevzduchukrásného, jitoush, střelkyně1, terezkys, Amonasr, jitka.svobodova, AndreaM
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V závoji kalných rán se málokterá obdařená dáma koupá ráda...
: )

08.08.2014 23:47:53 | maryshka

Ach, tu basen jsem psal okolo 17 hod odpoledne. Trochu jsi me rozneznila Maryshko

09.08.2014 12:46:00 | kudlankaW

však ona přijde a nemusíš být smutný

08.08.2014 09:39:07 | jitka.svobodova

Och, děkuji uctivě...

08.08.2014 09:40:13 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí