V objetí deště

V objetí deště

Anotace: Deštivý den

Spustila jsi ráno, vílo deštivá,
napájet žíznivé beránky.
V modravé sukénce
a bělavé košilce rychle jsi
nosila džbánky se sladkou
vodičkou pro posly života.

Pohlazení každému.

Krásná píseň, však smutná.
O své nešťastné lásce, co
smutně skončila.
Béranci své city a lítost
neudrží, slzami ukazují.
Pomalu se zmenšují.

Deštěm obtíženi, teď již úleva.

Beránci, již maličcí se k víle
nosy přitulí a ohřívají teplým
klidným dechem.
Víla se usmála, utřela své
slzy snad uklidnění.

Objetí zasloužené.
Autor Laven De Brig, 31.08.2014
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Evionka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká :)

29.11.2014 15:44:50 | Kikulinka

Díky :)

29.11.2014 15:45:21 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí