Šero

Šero

Anotace: kapky,kapky,kapky...

Venku šero, mraky barvy kovu
lehký vánek něco věští
těžko něco říci, těžko slovům
nebe otevírá se, nebe deští

Tmavý podzim světla sklání
všichni jsme kořistí
je čas umírání
nezachrání ani barva listí

V blátě šlápota
strom je střižen dohola
podzim tvrdý despota
vše k soudu povolá
Autor Charlie's dot, 01.10.2014
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí