Sněhuláci

Sněhuláci

Anotace: K obrázku SNĚHULÁCI od paní Jitky Valentové

Zima bílá,

zima čista,

přikryla svou peřinou

louky, lesy, ptačí hnízda.



Cukrové kopce tiše hlídá sněhulák a sněhulačka.

i když mají srdce z ledu,

mají v něm jen křehkou něhu,

objímají, hladí se,

láska jim vešla do srdce,

brzo tu budou Vánoce!
Autor sluníčko sedmitečné, 03.12.2014
Přečteno 467x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, MARKO, CoT, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to říkám pořád že lidi by měli kromě sněhuláků stavět i sněhulačky...

04.12.2014 12:32:38 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí