Definitivní monokl

Definitivní monokl

Anotace: Ekologická

Jsem tiskátko z brambory
létám jako
jako když mě do vody hodí
nabarví mě na zeleno
a mrští se mnou do plátna
přesně tak jak to nikdy nikdo nechtěl
se zlatavými záblesky nelidství krutě otevřené knihy
nikdo tu nechce horečku kamenů
tak čeří jedem rozbouřenou řeku v Kolumbii
dámy a pánové
piště se s měkkými i a zahoďte obuv
nemocní z absence dobra šplhejte po telegrafních sloupech
do nebe
zapalte banán a snězte svíčku
polijte květiny benzínem a nechte je smrdět
neluxujte doma
ať nevzbudíte faunu v hibernaci
podporujte drobné organismy nechráněným pohlavním stykem
tak
tak
tak už se svlíkni ty děvko
Autor Gwendoline, 10.01.2015
Přečteno 459x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Frr, maliska, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..je to tak definitivně ulítlý a na hlavu postavený ale má to v sobě něco, co se mi líbí...;-)

10.01.2015 21:33:55 | bogen

díky!

11.01.2015 11:03:24 | Gwendoline

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí