Bílým

Bílým

Anotace: rtům

Z Malého do Velkého Bjørndalenu
vede mě jen medvědí stezka, nic víc
vítr snad z tisíce větrných mlejnů
náhorní plošinu zbrousil z plných plic

do terče běsů, v němž bludný kruh dělám
viditelnost dokud zvedne se z nuly
nedobrovolně v tom průšvihu bělám
stávám se součástí prostředí v půli

poutě na lyžích se saněmi v zádech
k tušeným stržím, kde vánek se nehne
nemám šajn o zdejších fúú jízdních řádech
kroužím dál kolečko v stopách svých ve dne

v noci, mráz mění stráž, poněkud slábne
arktický vítr, budu z toho venku
když vánice druhý dech neochabne
kousnutím do rtů jim vykouzlím rtěnku
Autor Petbab, 16.03.2015
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Rozina, jitoush, Nikita44, hanele m., Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chci tu vánici...

17.03.2015 00:14:19 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí