Měsíc

Měsíc

Anotace: Seděli jsme proti sobě, já viděl pouze obraz. Ty jsi byl plný v té době, já čekal jen...

Seděli jsme proti sobě,
já viděl pouze obraz.
Ty jsi byl plný v té době,
já čekal jen podraz.

Černá noc byla všude,
ty jsi byl se mnou,
Věděl jsi, že světlo bude
a řekl kam cesty vedou.

Byl jsi inspirací pro kruh,
která na zem spadla,
S tím přišel jiný druh,
jenž nyní země měla.

Na hladině jsi,
přitom na nebi tě vidím.
Já měl jaké si sny,
teď pravdu z cest klidím.

Chci jít k tobě na návštěvu,
dokud se u tebe svítí.
Potom pro změnu,
chci i tebe u mně míti.
Autor Luxkas, 18.04.2015
Přečteno 413x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Měsíc je krásná inspirace a jeden z těch, kteří umí mluvit i se dvěma, co jsou zrovna němí. :O)

18.04.2015 14:39:54 | Tichá meluzína

"Měsíc se obrací k nám,
my zase k němu.
Netřeba hledat nějakou vědu.

Měsíc je věrný jako pes,
který je bez obojku.
Slyšel jsem však zvěst,
že zem jí užívá jak bojku." :)

18.04.2015 16:08:33 | Luxkas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí