Ledová

Ledová

Anotace: (s)poušť

Všechno je tady tak divné
ani noc není normální
z nebe čerň na sníh vyplivne
šílí zde klima globální

koukám se schovat, závětří
nelze najít, je to možné?
- nemít svůj klid, jednu, dvě, tři
vteřiny pro čin všemožně

prospěšný tělu, odlehčit
ledviny po větru třeba
není kdy zač se odvděčit
napříště nejspíš se vstřebá

s litím pít svízel je shodná
vichřice řve horempádem
shoda ta podivuhodná
stát může život odhadem
Autor Petbab, 21.04.2015
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí