Noc

Noc

Anotace: ...

Tam v žlabu nebeském,

proudí míza živá.

Tam v temnu obrovském,

vidna krása opojivá.

 

Třpyt a sláva,

právě vstává!

 

Skoro již na dosah,

už už je máš..

Stojíš až na špičkách,

své tělo napínáš.

 

Lesk a krása,

tvých snů spása..

 

Stříbrná kulička,

proplouvá nad hlavou,

světlo z ní uniká,

bdí nad tvou únavou.

 

Tajemná nádhera,

v odraze jezera.

 

Odlož své myšlenky,

věnuj je hvězdám,

vnímej jen vzpomínky,

s nimi buď sezdán.

 

Zázračná a nespoutaná,

ranní rosou oplakaná.

 

Autor GiovaniDaVinci, 03.08.2015
Přečteno 477x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí