Bez obručí

Bez obručí

 

Bez obručí

 

 

Miluju přírodu divokou 

co upřímné má oči

tu krásu nespoutanou

co roste bez obručí

 

Miluju přírodu tajemnou

co fantazii zkouší

plující obrazy nade mnou

a tichý šepot v houští

 

Miluju přírodu hlubokou

co dechem svým mě léčí

dává mi sílu pravěkou 

a ve mě se mnou tančí

 

Přírodo krásná

vlasy máš rozpuštěné

skládám ti poklonu

do kůry, do kamene

 

Ráda se procházím tebou 

jsi mojí útěchou, vrbou

 

 

 

 

Autor Móny, 12.04.2016
Přečteno 405x
Tipy 9
Poslední tipující: Jort, Frr, Mácha, bogen, Amonasr, Kapka, hselby
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....já nemám slov, to je přenád

12.04.2016 10:43:26 | tvořilka

Děkuji...:)

12.04.2016 18:41:54 | Móny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí