Těšení se na léto

Těšení se na léto

Anotace: už aby bylo léto. berte prosím báseň s rezervou, je to jen krácení dlouhé chvíle

Vidím krásnou rozkvetlou louku,
ne, ani ty mě neodradíš pavouku.
Běžím k ní a šťastně se rozvalím
a jednu si vítězoslavně zapalím.
Nebojím se ješte víc se roztáhnout
a kouř pořádně až do plic natáhnout
a říct si: to je krásně na tomhle světe,
když kolem mě tady všechno kvete,
musím si to poradně užívat
a ničím se nenechat užírat.
Náhle otevřu oči a já se na zem vrátím,
vždy si zimu tímhle sněním krátím.
Autor Kutcha, 09.02.2007
Přečteno 419x
Tipy 2
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D néé,je to hezký...

04.11.2007 19:45:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí