Kolaps

Kolaps

Anotace: magnetosféry, 5:37 UTC, 23. 4. 2016

Magnetosféra? - nezájem
na IQ nemá vliv její
kolaps, s ohněm si nehrajem
vědecky, rty se míjejí

s polibky, virtuální šum
prožitek ztratil, sládne šeď
šišlá jak velký třesk břich žump
kdo, když ne my, kdy, když ne teď!

zhlédla se nahá v displejích
sexy bomba kost - Země má
smích i brek skryj v obličejích
nezájem, poušť hluchoněmá
Autor Petbab, 25.04.2016
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí