Velké řeky

Velké řeky

Anotace: trochu teskně...

Ganga, Amazonka, Nil
jásám, kde jsi všude byl!
Moje touha časem bledne
jsem u Labe, v noci, ve dne.

Řeky jak se vinou krajem
je to krása, o níž sním
divočinou, místy rájem
zeleným i vyprahlým.

Nad našimi hvězdy taky
už trochu teskně dneska vím
stejné slunce, stejné mraky
však velké řeky nespatřím...

 

Autor Kapka, 29.05.2016
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: JSJ, janewe, Amonasr, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, potěšilo.

01.06.2016 14:05:00 | Kapka

Krásná Kapičko. :O)

29.05.2016 21:02:40 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí