Veršíky oblačna

Veršíky oblačna

Anotace: ...

Po nebi putují mraky,
tu a tam spláchne nás déšť,
a já bych chtěl vědět taky,
kam mraku s mráčky putuješ.
Kam vedou tvé cesty,
jsou blízké či vzdálené,
kam změníš směr až přejdeš přes náměstí,
není tvé tělo, po pouti znavené?
Autor Pavel Vlček, 19.06.2016
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: Bludimíra, JSJ, Kubíno, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí