Motýl Smrti

Motýl Smrti

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=-bK9fWrC-eo

Na noční obloze mihl se stín
Když Měsíc osvětloval záhony kopretin
To pán motýlů rozepjal svá křídla
Na ves pod nebem dosedla bída

Na jemných křídlech nesl se noční tmou
A s touhou svou jedinou
Plul jak koráb temnou oblohou
S nenaplněnou vidinou

Sám a opuštěn hledal družku sobě
Hledal ji u svíce i k ránu na hřbitově
Hledal ji tam, kde zuří tisícihlavý dav
Však noc dala mu jméno Smrtihlav
Autor Ravena Lupus, 12.07.2016
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Oxík, Philogyny1, Fany, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta poslední strofa... :)

12.07.2016 07:10:25 | Philogyny1

Líbí? :)

12.07.2016 16:37:16 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí