Rozhledna

Rozhledna

Anotace: Báseň o jedné z mnoha rozhleden na našem území :)

Hledím z kamenné rozhledny
odkud je vidět do okolí
čekám až se venku rozední
přitom z mraků jemně mrholí

Z komína kde hnízdí čápi
jenž na hnízdě se usadili
výhled z vysoka je netrápí
čápi to jsou ptáci ušlechtilí

pohled z výšky nad krajinou
zdá se býti dosti nebezpečný
na vrcholu všichni spočinou
jejich výstup zdá se konečný
Autor Petr27, 13.09.2016
Přečteno 2222x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Realita. Pěkně napsané.

13.09.2016 21:43:47 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí