Moje země

Moje země

Anotace: :)

​Zrcadlení na hladině
ostře září ve krajině
zvířectvo tam chodí pít
milenci zas najít klid.

Les je kolem voňavý
o smysly tě připraví
ve dne dává vlahý stín
v noci plachost divočin.

Hory v dálce v pozadí
nádherně to doladí
jako malíř paletou
barevnost je pietou.

Ptáci pějí kolem mě
je to prostě úchvatné
bzukot hmyzu v rytmu žab
tuhle zemi mám tak rád.

Nebe modré nad hlavou
dává touhu toulavou
louka lehce ševelí
ležím v ní jak v posteli.

Polštářem je luční vánek
unáší mě tvrdý spánek
přikryji se květinou
tiše splynu s krajinou.
Autor Ďábel sám, 15.09.2016
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: Misha, Romana Šamanka Ladyloba, jitka.svobodova, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí