Změna času, přišlo jaro...

Změna času, přišlo jaro...

Anotace: Pokus (kamarádka začla psát, já se s ní chci radovat, tak sem vkládám její první veršíky) - od Elišky.

 

 

Přichází zase jarní čas
už vyvolává touhy v nás
by se slunce usmívalo
políčko se zelenalo
a srdíčko zaplesalo.

Jaro je cítit ve vzduchu
mně se chce vzít Tě za ruku
a všechno ještě stihnout včas
co probouzí se kolem nás.

Prvosenka vykvete
bude dobře na světě
ty čas jen promarňuješ
všechno tak rychle letí
spěchej, než se naděješ
změní se zimní v letní!
Autor Kapka, 03.04.2017
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: piťura, Cappp, Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí