ještě říjnová

ještě říjnová

bílé volavky
a černé krkavce
a hodně hodně srnek

a v parku zrzavá veverka
vyhnala ze stromu
tmavě-hnědou

a všude listí
a tráva díky vláze 
znovu zelená

a zelenají se i některá pole
jinde se slámově žlutí
strniště

a všude houby
a někde i krtince

u dráhy, u cest
červené plody v křoví
si hoví

a vítr mraky rozfouká
a na zahrádkách
oranžové dýně
a fialové astry

podzim hýří barvami
a můj vztah
k tomuto období
je snad taky
jasný

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 16.11.2017
Přečteno 493x
Tipy 4
Poslední tipující: piťura, Ruda Štola, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...naprosto...

16.11.2017 10:37:15 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí