Jarování

Jarování

Anotace: ...

Zatímco přes díru v patě

začíná pozvolna svítat

nebe už si v barvách debécií

klidně zdobí nedaleké pohoří

zpodobňující grafiky

fantastičnosti nachového peří

 

hrábla na hůlkách tančí

v rukou starousedlíků jarní vesnicí

na parketu půdokryvných luk

 

já mlčky upíjím

stébly zelených trav

tuhle divotvornou snídani

a v ústech mi roste sytost

červených jahod zabalených

v kornoutech jara

………………………………………..

na každém kousku jazyka

vnímám jinou chuť

pokaždé když usrknu

 

 

Autor Marcella, 18.05.2018
Přečteno 303x
Tipy 15
Poslední tipující: Aiury, Amonasr, Anděl, Jort, bogen, Frr, piťura, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....moc moc krásné!!!!! obdivuji!**ST**

18.05.2018 16:45:02 | Anděl

panečku!! to je srkáníčko ST* :-D*

18.05.2018 11:22:54 | Frr

... ještě mě stále škrábe v krku ...

18.05.2018 12:30:11 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí